Acton PE UV anlegg Forrige Acton PE UV anlegg

Spektron UV anlegg

Send forespørsel
Produktnummer
Spektron UV anlegg

Wedeco Spektron-serien er en utprøvd, energieffektiv UV-løsning for desinfeksjon av drikkevann, prosessvann og andre overføringsvæsker med høy UV, med mer enn 2000 systemer installert over hele verden.

Se teknisk data i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

Xylems Wedeco Spektron-UV-systemer har vært gjennom omfangsrike tester i henhold til den amerikanske miljøvernetatens håndbok om UV-desinfeksjon (USEPAs UVDGM, 2006) og er sertifisert i henhold til den tyske DVGW- og den østerrikske ONORM-standarden.

Den omfattende vurderingen gjør det mulig å bevise desinfeksjonsytelsen for en rekke patogener, medregnet parasitter (f.eks. Cryptosporidium og Giardia), bakterier (f.eks. E. coli, Salmonella typhii, Vibrio cholerae og Pseudomonas aeruginosa) og virus (f.eks. poliovirus, norovirus og rotavirus). Mer enn 99,99 % av alle patogener kan uskadeliggjøres på en brøkdel av et sekund uten å påvirke vannets lukt eller smak.

UV er en rent fysisk desinfeksjonsløsning og dessuten 100 % kjemikaliefri, det er derfor ingen risiko for at det dannes skadelige biprodukter, som trihalometaner (THM) og halogensyrer (HAA). I tillegg går Spektrons automatiske viskersystem uten kjemiske rengjøringsmidler.

UV-teknologi er tryggere for de ansatte, samfunnet og miljøet. UV-desinfeksjon fjerner risikoene forbundet med lagring og håndtering av farlige kjemikalier på stedet, og beskytter både renseanlegget og samfunnet rundt mot utilsiktede lekkasjer.

I tillegg overvåker den sensorkontrollerte OptiDose driftsforholdene i sanntid, inkludert strømninger, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som gjør at kostnader spares inn og desinfeksjonen er sikker til enhver tid.

For forbedret økonomi og maksimal bærekraft bruker Spektron-enhetene Wedeco Ecoray UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus. Ecoray-lampen på 600 watt (W) er også mer energieffektiv enn lamper med middels trykk, noe som igjen reduserer energikostnadene. Pga. det reduserte kvikksølvinnholdet er Ecoray-lampene også mer stabile og bærekraftige - en miljøvennlig funksjon ved Spektron-enhetene som bidrar til å redusere karbonavtrykket.

Spektron UV-systemene kommer i ulike størrelser (14 x CE, 10 x cUL som standard) og skreddersys dermed på best mulig måte til kundens strømningsområde. Den patenterte OptiCone-strømningsavlederen fjerner innvirkningen fra inntaksrørforholdene, noe som forenkler installasjonskravene.

Systemene kan dessuten installeres i ulike retninger (horisontalt, vertikalt, utløpsflensdreiing). Spektron-serien har ulike styringsmoduser, skaptyper og SCADA-kommunikasjonstyper som gjør at den lett kan tilpasses spesifikke, lokale krav.

Wedeco Spektron UV-systemene gir maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. EcoTouch-styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for enkel overvåkning og kontroll. Et automatisk viskersystem holder hylsene rene, noe som minimerer behovet for manuell rengjøring, og Ecoray UV-lampene leveres med en garantert levetid på 14 000 timer, noe som reduserer behovet for vedlikehold av lampene.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top