Spektron UV anlegg Forrige Spektron UV anlegg

Spektron industrial UV anlegg

Send forespørsel
Produktnummer
Spektron industrial UV anlegg

Spektron Industrial-modellene er spesialutformet for å dekke de strenge kravene til desinfeksjon som brukes av næringsmiddelindustrien. Anleggets indre overflate, aseptiske forbindelser og solide skap i rustfritt stål er funksjoner som sikrer høy kvalitet og konsistens hva gjelder smak og utseende. Systemene passer også for sensitive bruksområder innenfor farmasøytisk industri og mikroelektronikkindustri.

Se teknisk data i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

Utvalget av Wedeco Spektron Industrial-systemer baserer seg på Xylems Wedeco Spektron-teknologi, en utprøvd, energieffektiv UV-løsning for desinfeksjon av drikkevann, prosessvann og andre overføringsvæsker med høy UV, med mer enn 2000 systemer installert over hele verden. Wedeco Spektron-UV-systemene for drikkevann har også vært gjennom omfangsrike tester i henhold til den amerikanske miljøvernetatens håndbok om UV-desinfeksjon (USEPAs UVDGM, 2006) og er sertifisert i henhold til den tyske DVGW- og den østerrikske ONORM-standarden.

Den sensorkontrollerte OptiDose overvåker driftsforholdene i sanntid, inkludert strømninger, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som gjør at kostnader spares inn og desinfeksjonen er sikker til enhver tid.

For forbedret økonomi og maksimal bærekraft bruker Spektron-enhetene Wedeco Ecoray UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus. Ecoray-lampen er også mer energieffektiv enn lamper med middels trykk, noe som igjen reduserer energikostnadene. Pga. det reduserte kvikksølvinnholdet er Ecoray-lampene også mer stabile og bærekraftige - en miljøvennlig funksjon ved Spektron-enhetene som bidrar til å redusere karbonavtrykket. Ecoray-UV-lampene leveres med en garantert levetid på opptil 14 000 t, noe som reduserer behovet for vedlikehold av lampene.

Spektron Industrial UV-systemet kommer i syv ulike størrelser og kan derfor tilpasses etter kundens strømningsområde.

Wedeco Spektron UV-systemene gir maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. EcoTouch-styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for enkel overvåkning og kontroll. 

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top