OxyGuard Pioneer Monteringssystem Forrige OxyGuard Pioneer Monteringssystem

OxyGuard OxyClean Proberenser

Send forespørsel
Produktnummer
OxyGuard OxyClean Proberenser

OxyGuard OxyClean er et lite tillegg med stor effekt for bruk med OxyGuard oksygenprober. Trykkluft brukes, og en eksplosjon av luft på noen få sekunder er nok til å rense avleiringer fra membranen utrolig effektivt.

OxyGuard OxyClean er et lite tillegg med stor effekt for bruk med OxyGuard oksygenprober. Trykkluft brukes, og en eksplosjon av luft på noen få sekunder er nok til å rense avleiringer fra membranen utrolig effektivt. Denne korte eksplosjonen av luft er ikke nok til å forstyrre målingen, og blåsere kontrollert av oksygenmåling vil normalt ikke bli påvirket.

OxyClean er veldig enkel å bruke - skyv den på sonden slik at den passer på den øverste delen, rett over skjøten i sonden, og stram den lille skruen for å holde den på plass. Koble den til en tilførsel av trykkluft kontrollert av en magnetventil. En 5 sekunders eksplosjon av trykkluft ved opptil 2 bar trykk hvert 30. minutt bør være tilstrekkelig for de fleste bruksområder.

Hvis du bruker et OxyGuard Atlantic (eller et Commander-system), kan du la en tidsur i enheten styre en standard magnetventil. Hvis du derimot bruker renseren med en OxyGuard Model 420, bør en magnetisk ventil med innebygd tidsur brukes.

En spesiell type trykkluftrenser er tilgjengelig for Pioneer monteringssystem. Denne rengjøringsmidlet er integrert i sondefestet på Pioneer, og fungerer på samme måte som OxyClean.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top