OXYGUARD LDO Optisk oksygen sonde Forrige OxyGuard Optisk LDO Oksygen Probe

OXYGUARD Com Oksygensonde type3 m/temp 7m

kr 6 500,00
Produktnummer
100066

OxyGuard Probe er en membrandekket galvanisk celle som genererer et elektrisk signal proposjonelt til oksygentrykket den opplever, uansett om det er i vann, luft, gass, vin, olje eller noe annet. Sonden kan brukes til å måle oppløst oksygen i akvakultur, miljøet, i rent vann, spillvann og i olje eller annen væske. Den kan måle veldig små oksygenkonsentrasjoner i inerte eller eksplosive gasser samt oksygeninnholdet i omgivelsesluften og renhet av oksygengass.

-Kan leveres med annet måleområde på forespørsel.

-Vi tar imot gamle sonder i pant. Du leverer din gamle til oss, og får pantepris på den nye. Ta kontakt med oss på service@sterneras.no for å få tilsendt returskjema for å pante din gamle sonde.

OxyGuard Standard Probe - sonden som revolusjonerte oksygenovervåking.

Sonden du kan kjøpe i dag er enda bedre enn sonden som ble introdusert i 1987, og som bidro til å revolusjonere fiskeoppdrett og gjøre moderne havbruk til industrien den er i dag. I dag er OxyGuard Standard Probe hermetisk forseglet. Om nødvendig kan du åpne den for å erstatte membranen og renovere den fullstendig, men dette bør ikke være nødvendig på mange år.

Målestabiliteten til OxyGuard Standard Probe er også veldig høy. En sonde som måler i luften vil opprettholde nøyaktighet selv når den utsettes for en plutselig temperaturgrad på 20 grader celcius. Følsomheten til en sonde som måler i ren luft ved romtemperatur vil forbli den samme i minst 3 år. Dette viser at OxyGuard-sonden ikke er, som noen andre sonder, påvirket av "aldring".

OxyGuard Standard-sonden er nøyaktig, trenger mindre oppmerksomhet og vedlikehold og har en lavere totalkostnad enn noen annen oksygen- eller oppløst oksygen-sonde som tilbys oppdrettsnæringen i dag.

 

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top