UV-desinfeksjonssystem - BX serien Forrige UV-desinfeksjonssystem - BX serien

UV desinfeksjonssystem LBX serien

Send forespørsel
Produktnummer
UV desinfeksjonssystem LBX serien

LBX-serien er en utprøvd, energieffektiv UV-løsning for desinfeksjon av avløpsvann, vanngjenvinning, overflatevann, prosessvann og andre overføringsvæsker med lav UV når et UV-system i lukkede beholdere er foretrukket.

Se teknisk data i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

LBX UV-systemene har vært gjennom omfangsrike tester for å kunne overholde den amerikanske miljøvernetatens håndbok om UV-desinfeksjon (USEPAs UVDGM, 2006) og retningslinjene fra National Water Research Institute (NWRI), og de overholder derfor de strengeste standardene for vanngjenvinning iht. Californias Title-22. Den omfattende vurderingen gjør det mulig å bevise desinfeksjonsytelsen i forbindelse med en rekke UV-overføringsverdier (UVT) og målorganismer inkludert adenovirus.

OptiDose, den sensorbaserte sanntidsdosestyringen, overvåker i tillegg driftsforholdene, inkludert strømning, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvd styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som gjør at kostnader spares inn og desinfeksjonen er sikker til enhver tid.

LBX UV-systemets automatiske viskersystem går uten kjemiske rengjøringsmidler. Ecoray-lamper som brukes av LBX-serien, har dessuten redusert kvikksølvinnhold og bruker mindre energi, noe som igjen reduserer karbonavtrykket.

Wedeco LBX UV-systemer bruker UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt som gir forbedret økonomi og maksimal bærekraft. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus. L-formede enheter med den patenterte OptiCone-strømningsavlederen maksimerer hydraulikken.

LBX-serien kommer i ulike størrelser (13 x CE, 9 x cUL som standard) og skreddersys dermed på best mulig måte til det nødvendige strømningsområdet. Alternative U-, Z- og L-formede reaktorer, sammen med DN- eller ANSI-flenser, øker fleksibiliteten for å kunne passe i stedsspesifikke røropplegg. Den patenterte OptiCone-strømningsavlederen forbedrer den samlede hydraulikken or L-formede systemer, og fjerner innvirkningen fra inntaksrørforholdene, noe som forenkler installasjonskravene.

UV-systemet fra Wedeco LBX-serien gir maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. EcoTouch-styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for svært enkel overvåkning og kontroll. Et automatisk viskersystem holder hylsene rene, noe som minimerer behovet for manuell rengjøring, og Ecoray UV-lampene leveres med en garantert levetid på 14 000 t, noe som reduserer behovet for vedlikehold av lampene.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top