Spektron industrial UV anlegg Forrige Spektron industrial UV anlegg

UV-desinfeksjonssystem - BX serien

Send forespørsel
Produktnummer
UV-desinfeksjonssystem - BX serien

En stor andel av drikkevannet i verden brukes industrielt, f.eks. som prosessvann for mat, drikkevarer og kosmetikk, samt for rense- og resirkuleringsprosesser eller akvakultur. Det kompakte BX UV-systemet er utviklet for slike prosesser. Det er lett å integrere Wedeco BX UV-systemet i eksisterende behandlingsprosesser takket være flerfoldige tilgjengelige alternativer.

Se spesifikasjoner i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

  • Kompakt UV-system for desinfeksjon av kommunalt og industrielt drikkevann
  • 2 100 m³/h (13 MGD) maksimum strømningshastighet
  • Typegodkjenning fra Veterinærinstituttet 
  • Meget effektiv Ecoray UV-lampe og ballastteknologi
  • OptiDose-styring - Xylems Wedeco ekte intensitetsbaserte styring med bruk av UV-intensitetssensor sertifisert av ÖNORM
  • EcoTouch - operatørvennlig UV-systemstyring med SCADA-kommunikasjon 
  • Kjemikaliefritt, automatisk, mekanisk viskersystem

Det er lett å holde i stand BX UV-systemene ved hjelp av enkel demontering med manuell rengjøring eller det standard integrerte kjemiske rensesystemet. Wedeco BX-utstyret kan i tillegg utstyres med et valgfritt automatisk skrapesystem som motvirker at det dannes organiske og uorganiske avleiringer på de beskyttende kvartshylsene. Dette fører til færre driftsavbrudd ettersom systemet fjernet behovet for manuell rengjøring av kvartshylsene. Det kjemikaliefrie, automatiske viskersystemet bruker PTFE-skraperinger som ikke svekkes av UV-lyset.

Reaktorene kan bygges både horisontalt og vertikalt inn i vannrørledningen og er utstyrt med separat skap. Det er lett å integrere Wedeco BX-systemet inn i eksisterende rørledninger pga. den korte konstruksjonen med U- og Z-tilkoblinger samt varierende strømningsretning.

Ulike alternativer for tankmaterialet (HDPE eller DUPLEX) gjør i tillegg at dette systemet også passer for desinfisering av korrosive medier.

For forbedret økonomi og maksimal bærekraft bruker BX-enheter Xylems Wedeco Ecoray®-UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus.

OptiDose, den sensorbaserte sanntidsdosestyringen, overvåker i tillegg driftsforholdene, inkludert strømning, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som gjør at kostnader spares inn og desinfeksjonen er sikker til enhver tid.

Wedeco BX-serie gir maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. EcoTouch-styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for svært enkel overvåkning og kontroll.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top