Duron UV anlegg Forrige Duron UV anlegg

TAK 55 UV desinfeksjonssystem

Send forespørsel
Produktnummer
TAK 55 UV desinfeksjonssystem

Det fleksible TAK 55 UV-systemet er spesialkonstruert for å desinfisere avløpsvann fra renseanleggsprosesser og er brukt med godt resultat over hele verden i mer enn 1000 anlegg, inkludert verdens største system for UV-desinfeksjon av avløpsvann. 

Send oss en forespørsel, så spesialdesigner vi et system som er konstruert etter dine behov.

Wedeco TAK 55 UV-systemet var det første UV-systemet for avløpsvann med åpne kanaler som ikke bare ble validert i henhold til retningslinjene fra NWRI, men også i henhold til UVDGM. I tillegg har det også fått godkjennelse fra Californias Title 22 for å ha oppfylt de strenge reglene for vanngjenvinning.

Takket være TAK 55 UV-systemets validerte doseringsmetode kan denne finjusteres med hensyn til vannkvalitet, driftsforhold og utslippskrav. Denne tilnærmingen sikrer at systemutformingen ikke blir for over- eller underdimensjonert. Optimalisering etter spesifikke lokale krav gir et UV-system som er så lite som mulig uten at det går utover ytelsen, noe som sparer inn både investerings- og driftskostnader for systemets levetid.

TAK 55 UV-systemet er utstyrt med et helautomatisk viskersystem. Det rengjør på en svært god måte, noe som har blitt bekreftet av uavhengige institusjoner, og fører til betydelig reduksjon av mengden sediment som dannes på beskyttelesrørene i kvarts. Viskersystemet er utstyrt med spesialutformede PTFE-skraperinger som ikke avbryter desinfiseringen og dessuten rengjør uten bruk av kjemiske tilsetninger. Viskerne jobber med en kontinuerlig frekvens som også enkelt kan tilpasses egenskapene til avløpsvannet.

TAK 55 UV-system kan skreddersys i henhold til lokale forhold og ytelseskrav, inkludert dybden og bredden til kanalene, samt antall kanaler og grupper per kanal. Reservekapasitet kan også inkluderes ved behov. Forskjellige alternativer for lampeavstand sikrer riktig desinfeksjon uansett vannkvalitet.

Wedeco TAK 55 UV-systemet er utstyrt med uovertrufne Ecoray UV-lamper som kan være i drift fra 50 % til 100 % inngangseffekt, noe som fører til svært god energieffektivitet, særlig i dimmet modus. Lampene drives av den nyeste teknologien innen elektronisk ballast som er perfekt tilpasset til lampene, for å kunne gi høyest mulig UV-effekt og lengst mulig levetid for lampene. 

For å kunne overvåke ytelsen og spare energi er TAK 55 UV-systemet utstyrt med den sensorbaserte OptiDose-styringen som overvåker driftsforholdene i sanntid, inkludert strømning, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Resultatet er den nødvendige dosen ved hjelp av den minste mengden energi. 

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top