TAK 55 UV desinfeksjonssystem Forrige TAK 55 UV desinfeksjonssystem

TAK 55 smart uv desinfeksjonssystem

Send forespørsel
Produktnummer
TAK 55 smart uv desinfeksjonssystem

TAK Smart UV-system gjør det mulig å desinfisere små avløpsvannstrømninger så enkelt og kostnadseffektivt som mulig uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller fleksibilitet. TAK Smart passer perfekt for små til mellomstore utslipp av avløpsvann med varierende kvalitet, fra kloakkoversvømmelser til tertiær avløpsvanngjenvinning.

Send oss en forespørsel, så designer vi en modell som passer dine behov.

TAK Smart-lampemodulene er konstruert for langvarig bruk, mens den kompakte plasseringen av UV-lampene gir høy effektkonsentrasjon på et lite område. Dette fører til at desinfeksjon kan garanteres selv ved større strømningsvolum og lav UV-overføring (UVT) fra avløpsvannet. 

For forbedret økonomi og maksimal bærekraft bruker TAK Smart-enhetene Ecoray UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt. Det lave antallet lamper, sammen med den lange levetiden til Ecoray-lamper, fører til svært lave vedlikeholdskostnader. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus. I tillegg overvåker den sensorkontrollerte OptiDose driftsforholdene i sanntid, inkludert strømninger, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som gjør at kostnader spares inn og desinfeksjonen er sikker til enhver tid.

Wedeco TAK Smart UV-systemet gir også maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. EcoTouch-styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for svært enkel overvåking og kontroll.

TAK Smart er klart for montering og tilgjengelig i sju størrelser som kan tilpasses spesifikke, lokale krav. Den kan installeres i en betongkanal eller leveres sammen med en kanal i rustfritt stål. I tillegg til enkeltgrupper er det mulig med doble UV-grupper for reservekapasitet eller høyere doseringskrav.

Elektriske komponenter som ballastplater sitter adskilt fra UV-lampemodulene for enkelt vedlikehold og stabil drift. Skapene er klassifisert for både innendørs og utendørs bruk selv ved høye omgivelsestemperaturer, med valgfri kapsling i rustfritt stål og klimaanlegg, noe som gir fleksibel konstruksjon eller modernisering av anlegg.

Rengjøring er trygt og enkelt takket være TAK Smarts automatiske viskersystem uten kjemikalier. Det rengjør på en svært god måte, noe som har blitt bekreftet av uavhengige institusjoner, og fører til betydelig reduksjon av mengden sediment som dannes.

For å overholde de nyeste standardene om UV-desinfeksjon har systemet blitt vært gjennom omfattende tester i henhold til den nyeste IUVA-protokollen for desinfeksjon av sekundærbehandlet avløpsvann. Det overholder til og med de strenge valideringskravene i USEPAs UVDGM (2006). Sterner kan fininnstille den validerte doseringsmetoden med hensyn til vannkvalitet, driftsforhold og utslippskrav. Denne tilnærmingen sikrer at systemutformingen ikke blir for over- eller underdimensjonert. Overvåking av online UV-intensitet sikrer kontinuerlig overvåking av ytelsen og reduksjon av driftskostnadene når OptiDose-styring er i bruk.

TAK Smart passer perfekt for mindre renseanlegg som er på utkikk etter en økonomisk og miljøvennlig desinfeksjonsprosess.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top