Trommelfilter Forrige Trommelfilter

Skivefilter

Send forespørsel
Produktnummer
Skivefilter

NP Skivefilter er basert på samme modulære design som vår vellykkede NP Trommelfilter-serie, samt nye utviklinger for å tilpasse skivefilterteknologien til havbrukskriterier. Denne utviklingen setter NP Skivefilter til den mest optimerte skivefilterløsningen på havbruksmarkedet.

Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi en løsning etter ditt behov.

Filteret har et antall filtermedieskiver festet til en trommel. De er utstyrt med filterkassetter med et velprøvd design som også forenkler vedlikehold og muligheten for å endre filteråpninger om nødvendig. Filtret roteres med en spiralformet girmotor via en smørefri kjetting, som kjører på periferien til midttrommelen. Denne funksjonen reduserer belastningen på trommelkonstruksjonen og drivenheten, noe som fører til lavere strømforbruk og reduserte vedlikeholdskostnader.

NP Skivefilter er et mekanisk selvrensende filter for fjerning av suspendert faststoff, spesielt designet for oppdrettsapplikasjoner. Innflytelsen kommer inn i filtertrommelen og blir fordelt i skivesegmentene av tyngdekraften. Filtermediet festet til platene skiller de faste stoffene fra påvirkningen og lar filtratet passere. De separerte partiklene fjernes med tilbakespylingssystemet og skylles inn i slamhulen.

NP Skivefilter er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner:

  • Rammeversjon
  • Rammeversjon med en nivåbeholder
  • Tankversjon

Tankversjonen er et frittstående filter, mens den innrammede versjonen muliggjør installasjon i betongkanal.

Serien finnes i 19- og 22- serie. 

Størrelsesområde og materiale 

  • Platefiltermodeller er tilgjengelige fra 4-16 skiver.
  • Filterduken er vanligvis laget av polyester eller rustfritt stål om nødvendig. Filteråpningen kan velges fra et bredt spekter, normalt fra 10 til 100μm.
  • Materiale: Rustfritt stål EN 1.4301, EN 1.4404 eller EN 1.4462 (Duplex)
  • Lokket er som standard laget av GRP.

 

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top