UV desinfeksjonssystem LBX serien Forrige UV desinfeksjonssystem LBX serien

Quadron UV

Send forespørsel
Produktnummer
Quadron UV

Wedeco Quadron er ekspertenes valg når de ser etter markedets beste løsning for UV-desinfeksjon, og som krever minimalt med plass. Quadrons kompakte design skyldes en kraftig pakke av ekstremt kraftige mellomtrykks UV-lamper, og en effektivt design i forhold til hydraulikk. Det kompakte designet gjør at Quadron passer inn på de fleste steder. Quadrons desinfeksjonskraft er garantert gjennom de strengeste tester for verifikasjon av effekt, henholdsvis UVDGM og DVGW.
Quadron er et medium trykks aggregat med kapasitet fra 600-4000 m3/time. 

Se spesifikasjoner i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

Quadron-serien er en utprøvd, kompakt UV-løsning for desinfeksjon av drikkevann, prosessvann og andre overføringsvæsker med høy UV når et UV-system i lukkede beholdere med middels trykk er foretrukket. Quadronens kompakte størrelse gjør den til en perfekt løsning når det er sterkt begrenset plass for installasjon av et UV-desinfeksjonssystem, og den er veldig fleksibel hva gjelder oppgradering av eksisterende vannbehandlingsanlegg i alle størrelser. 

Jevn fordeling av strømningen innenfor strålingsområdet er avgjørende for at desinfeksjonen blir effektiv. Takket være den patenterte OptiCone-strømningsavlederen ved innløpet blir den jevne fordelingen av strømningen sikret uavhengig av det eksisterende rørnettet. Både omfattende undersøkelser vha. kompleks CFD og erfaring i felten har vist en signifikant økning av desinfeksjonen på 20 % (etter et bend på 90°) takket være OptiCone. System er også utformet for lavt trykktap, noe som holder det nødvendige pumpetrykket nede.

Wedeco Multiray UV-lamper med høy ytelse og middels trykk strekker seg over hele strålingskammeret og stråler hele vannsøylen. Quadron-systemene har også et kjemikaliefritt rengjøringssystem, og et overvåkingssystem, med én sensor per lampe, for å sikre at den riktige UV-dosen alltid blir brukt. 

Vha. feltbussteknologi samles sensorsignaler i en kompakt koblingsboks for å overføre disse til styreskapet. Dette fører ikke bare til en betydelig reduksjon av ledningsnettet som må legges, men gjør installasjonen mindre mottakelig for elektrisk interferens.

Quadronens elektroniske ballaster er optimalt tilpasset UV-lampene for å minimere strømforbruket og øke driftssikkerheten samt lampenes levetid. Variabel lampekraft fra 30-100 % i kombinasjon med Wedeco OptiDose-styring sikrer at UV-systemet er i drift på akkurat det strømnivået som trengs. Da spares energi og lampene sikres en levetid på mer enn 8000 timer.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top