OXYGUARD Pacific O2 sonde

kr 6 500,00
Produktnummer
235203

OXYGUARD Pacific O2 sonde er en mindre oksygenprobe med en veldig rask responstid og kort temperaturutjevningstid, som er spesielt designet for profilering av målinger i dammer, innsjøer og sjø. Den er ikke, i motsetning til andre typer prober, følsom for hydrogensulfid.

Vanlige oksygenprober bruker et måleprinsipp og har en konstruksjon som resulterer i at hele sonden må ha samme temperatur som vannet før riktig temperaturkompensasjon oppnås. Pacific O2 sonden har ikke dette problemet.  Sonden har et nytt og teknisk avansert design som gir riktige målinger umiddelbart.

Som alle OxyGuard oksygenprober har også Pacific O2 sonde en innebygget temperaturkompensasjon. Det gir et millivolts utgangssignal som er direkte proporsjonalt med oksygeninnholdet (oksygenpartialtrykket) i mediet (vann eller luft) som omgir det.

Utgangssignalet kan derfor behandles av enkle sendere eller forsterkere og kan kobles direkte til analoge innganger på en PC eller PLS. (Hvis den kan det)

Pacific O2 sonden leveres med M18 x 1 mm gjenget tilkobling og ledninger på 50 cm (Kortere eller lengre ledninger kan leveres etter avtale).

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top