OXYGUARD temperatur sonde Forrige OxyGuard temperatur probe

OXYGUARD Salinitetssonde

kr 10 660,00
Produktnummer
102664

OxyGuard Salinitets Probe måler saltholdighet, og er spesielt designet for bruk i akvakultur. Fabrikk kalibrering og automatisk temperaturkompensering gjør den veldig enkel å bruke. Den finnes i to versjoner. Den ene er en 3-leder 4-20 mA sensor - koble den til 24 VDC, og effekten varierer mellom 4 og 20 mA i henhold til saltholdigheten. Den andre har databussforbindelse for bruk med OxyGuard Pacific.

OxyGuard Salinitets Probe er spesielt designet for bruk i akvakultur. Fabrikk kalibrering og automatisk temperaturkompensering gjør den veldig enkel å bruke. Den finnes i to versjoner. Den ene er en 3-leder 4-20 mA sensor - koble den til 24 VDC, og effekten varierer mellom 4 og 20 mA i henhold til saltholdigheten. Den andre har databussforbindelse for bruk med OxyGuard Pacific.

Sonden er designet for å være så problemfri som mulig, med funksjoner som er spesielt egnet for akvakulturell bruk. Induktiv teknologi brukes slik at du ikke trenger å bekymre deg for avsetninger på overflaten av sonden - alt du trenger å gjøre er å sikre at hullet i sonden er åpen og relativt ren.

Sonden måler saltholdighet i henhold til den internasjonalt avtalte PSS-78-skalaen (Practical Salinity Scale 78).

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top