OXYGUARD HANDY Atmosphere oxygen måler 0-100% Forrige OxyGuard Handy Atmosphere

OXYGUARD Handy Maxi Temp

kr 6 300,00
Produktnummer
100095

OxyGuard Handy MaxiTemp 2 er et lite, elektronisk termometer, spesialdesignet for å imøtekomme kravene for fiskeoppdrett og andre profesjonelle til et robust, pålitelig og nøyaktig termometer med data-loggingsfunksjon. Instrumentet har en rekkevidde fra -5 til +45° C, med en nøyaktighet på +/- 0,2° C.

Standard 1,5 m kabel, Kan leveres med lenger kabel. (i tillegg til standard lengde)

 

Følger med blå taske/bag.

OxyGuard Handy MaxiTemp 2 er et lite, elektronisk termometer, spesialdesignet for å imøtekomme kravene for fiskeoppdrett og andre profesjonelle til et robust, pålitelig og nøyaktig termometer med data-loggingsfunksjon. Instrumentet har en rekkevidde fra -5 til +45° C, med en nøyaktighet på +/- 0,2° C. Sonden er produsert i plast og sjøvannsbestandig rustfritt stål, og er koblet til skjermen med en 1,5m kabel. Både sonde og display er forseglet og vanntett.

Målerverdiene kan lagres enten automatisk med forhåndsinnstilte tidsintervaller, eller manuelt. Du kan gruppere verdier i henhold til målestedet. Lagrede verdier kan overføres til PC ved hjelp av Polair Link, som kobles til PC via USB-kabel.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top