OXYGUARD Salinitetssonde Forrige OXYGUARD Salinitetssonde

OXYGUARD CO2 sonde til stasjonær og bærbar

kr 12 260,00
Produktnummer
102533

OxyGuard CO2-sonden er en pålitelig og brukervennlig sonde som måler oppløst CO2 direkte og ikke påvirkes av karbonater eller andre oppløste stoffer. Kalibreringstilbehøret - beger med omrører, kjemikalier etc. Bestilles separat.

Vi tar imot gamle sonder i pant. Du leverer din gamle til oss, og får pantepris på den nye. Ta kontakt med oss på service@sterneras.no for å få tilsendt returskjema for å pante din gamle sonde.

Sonden måler karbondioksidinnholdet i vannet direkte ved å oppdage karbondioksidets delvise trykk i vannet. Det er viktig å merke seg at den IKKE er basert på en pH-måling - det oppdager IKKE noen endring i pH som karbondioksid forårsaker. Det trekker heller ikke ut en prøve for analyse - den oppdager den frie oppløste CO2 - karbondioksidet delvis trykk - i vannet. Sondens rekkevidde er 0-50 mg/l. Før bruk kalibreres sonden ved hjelp av blandinger av vann og kalibreringskjemikalier i et spesielt kalibreringsbeger med rører. Kalibreringstilbehøret - beger med omrører, kjemikalier etc., bestilles separat.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top