OXYGUARD HANDY Polaris II Forrige OxyGuard Handy Polaris 2

OXYGUARD CO2 måler bærbar

kr 32 120,00
Produktnummer
OXYGUARD CO2 måler bærbar

OxyGuard CO2 bærbar er et pålitelig og brukervennlig instrument, som er enkelt i bruk og måler den direkte konsentrasjonen av oppløst karbondioksid i vannet. CO2-konsentrasjonen vises på displayet. Den ene måleren med innebygget data-logger oog en uten loggføring. Tilbehør følger med (kalibreringset) men ikke kofferten.

OxyGuard CO2 bærbar er et pålitelig og brukervennlig instrument, som er enkelt i bruk og måler den direkte konsentrasjonen av oppløst karbondioksid i vannet. CO2-konsentrasjonen vises på displayet, og det er en analog utgang En versjon med innebygget data-logger er tilgjengelig.

OxyGuard CO2 måler løst CO2 direkte, og påvirkes ikke av karbonater eller andre oppløste stoffer. Det er fritt oppløst CO2 (CO2-gasspartietrykket) som påvirker fisken. Måleinstrumentet gir dermed enkle, kontinuerlige og direkte målinger av mengden karbondioksid i vannet som vil påvirke fisken.

Analysatoren er enkel å kalibrere med justering av frontpanelet, og behøver ingen justering etter du legger sonden i vannet og måler. Utstyret har også en saltinnstilling. Kalibreringsintervallene er lange, og OxyGuard CO2 trenger ikke regelmessig vedlikehold.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top