TAK 55 smart uv desinfeksjonssystem Forrige TAK 55 smart uv desinfeksjonssystem

ME Pharma serien

Send forespørsel
Produktnummer
ME Pharma serien

Wedeco ME UV-systemer er spesialkonstruert i henhold til de strenge kravene fra den farmasøytiske, den kosmetiske og halvlederindustrien. 

Se tekniske spesifikasjoner i galleriet. 

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

ME UV-systemene skiller seg ut pga. in-line-prinsippet hvor vann strømmer gjennom et rør av kvartsglass og bestråles fra utsiden. Dette fører til at behandlingsprosessen er fullstendig lukket, uten integrerte deler i prosessmediet og nesten helt uten trykktap. Ettersom dette er en rent fysisk desinfeksjonsteknikk, blandes det ingen tilsetningsstoffer i vannet. Som ledd i produksjonen av ultrarent vann passerer Wedeco ME-systemene svært godt for desinfeksjon samt for destruksjon av ozonrester.

Materialer og overflater som er i kontakt med vannet, samsvarer med GMP/FDA-standardene og overholder kravene til næringsmiddel- og den farmasøytiske industrien. ME-serien kan dessuten enkelt tilpasses etter stedsspesifikke krav (dvs. sterile koblinger, Tri-Clamp, DIN eller ISO). Systemene kan også tilpasses for å overholde ATEX-direktivet 94/9/EC for områder med potensielt eksplosiv atmosfære.

ME UV-systemets elektroteknologi er plassert i et eget styreskap, og reaktoren består av et rør i kvartsglass med eksterne UV-lamper og reflektorer som sitter parallelt med strømningen.

Den viktigste bestanddelen i Wedeco ME UV-systemet er den energieffektive Spektrotherm-teknologien. Disse lampene har lang levetid og er kontinuerlig i gang, selv ved varierende vanntemperaturer. Kombinasjonen av kraftige lamper og spesialutformede reflektorer fører til at desinfeksjonen blir mer effektiv.

Den kompakte in-line-utformingen garanterer utmerkede strømningsforhold uten døde områder og gjør det hele enkelt å montere i eksisterende rørinstallasjoner. En serviceluke gjør at det kan utføres arbeid på innsiden av systemet, uten at dette må demonteres fra rørinstallasjonen. UV-lamper og sensorer er tilgjengelig fra utsiden og kan skiftes ut fort og enkelt uten at det er nødvendig å tømme reaktoren. Denne konstruksjonen med tørr lampe er også forurensningsfri, noe som minsker rengjøringsbehovet og gjør alt UV-lyset når vannet for maksimal effektivitet. På grunn av de utvalgte materialene, og en sensor med målevindu, er ME-serien også motstandsdyktig mot drift med Cleaning-In-Place (CIP) / Sterilization-In-Place (SIP).

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top