Quadron UV Forrige Quadron UV

K serien

Send forespørsel
Produktnummer
K serien

Wedeco K-serien er en utprøvd, energieffektiv UV-løsning i forbindelse med avanserte oksideringsprosesser for drikkevann, grunnvannsrensing eller drikkbart gjenbruk.

Se tekniske spesifikasjoner i galleriet.

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell. 

UV-systemet til K-serien har også vært gjennom omfangsrike tester for å kunne overholde den amerikanske miljøvernetatens håndbok om UV-desinfeksjon (USEPAs UVDGM, 2006). Den omfattende vurderingen gjør det mulig å bevise desinfeksjons- og AOP-ytelsen i forbindelse med en rekke UV-overføringsverdier (UVT) og målorganismer inkludert adenovirus samt mikroforurensninger

I tillegg overvåker den sensorkontrollerte OptiDose driftsforholdene i sanntid, inkludert strømninger, UV-overføring og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene. Det gjøres ingen antakelser om prosessparameterne, noe som fører til kostnadsbesparelser og samsvar med regelverk til enhver tid.

For forbedret økonomi og maksimal bærekraft bruker K-serien Wedeco Ecoray UV-lamper og ballaster i amalgam med lavt trykk og høy effekt. Ecoray teknologien fører til utmerket energieffektivitet under alle driftsforhold når den brukes sammen med alternativet for variabel strøm. Energibesparingen er på opptil 20 % sammenlignet med eksisterende teknologi, særlig i dimmet modus. 

UV-systemet fra K-serien kan utstyres med mellom 5 og 25 rader og skreddersys dermed på best mulig måte til det nødvendige strømningsområdet. I tillegg kan systemet installeres innendørs eller utendørs med ulike kontrollmodus, skaptyper og SCADA-kommunikasjonstyper. K-serien kan enkelt tilpasses etter spesifikke anleggskrav ved enten å gi fartøyet plass til flere rader, eller ved å sette på flenser slik at flere rader kan settes på ved en senere anledning. Styreskapet kan plasseres innendørs eller utendørs selv ved høye omgivelsestemperaturer med valgfri kapsling i rustfritt stål og klimaanlegg.

UV-systemet fra Wedeco K-serien gir maksimal brukervennlighet med minimalt vedlikehold. Styreenheten samler alle sensorsignaler, alarmer, SCADA-forbindelse og OptiDose lukket sløyfekontroll for enkel overvåkning og kontroll. Et frakoblet rengjøringssystem holder hylsene rene, noe som minimerer behovet for manuell rengjøring, og Ecoray UV-lampene leveres med en garantert levetid på 14 000 t, noe som reduserer behovet for vedlikehold av lampene.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top