K serien Forrige K serien

Duron UV anlegg

Send forespørsel
Produktnummer
Duron UV anlegg

Duron er et UV-system med åpne kanaler og 45 graders skråning som har integrert, kompakt, automatisk løfteenhet og energieffektive, kraftige Ecoray-lamper. Duron-systemet er utformet for å installeres i nye anlegg eller ettermonteres i eksisterende kanaler for klorinkontakt og tilbyr perfekt desinfeksjon for mellomstore og store kloakkrenseanlegg. 

Send oss en forespørsel, så gir vi deg et tilbud basert på dine behov. 

De forsterkede Ecoray-lampene på 600 W, sammen med den nye lamperetningen, reduserer antallet nødvendige lamper med mer enn 50 % sammenlignet med konvensjonelle UV-lamper i amalgam med lavt trykk. Det reduserte antallet lamper utlignes av lampelengden på 1,4 meter (4,6 fot) som gjør det hele lett å håndtere. Reduserte kanaldybdekrav senker i tillegg bygningskonstnadene, mens et lite avtrykk opprettholdes av den kompakte, skrånende utformingen. 

Varierende dikehøyder og et enestående fleksibelt antall grupper gjør at Duron UV-systemet passer best for dine krav. Oppgraderingsalternativer lar deg utforme et system som du enkelt kan tilpasse til enten høyere strømningsmengder eller nye reguleringer i framtiden ved å tilføye ekstra UV-grupper. 

Duron UV-system fører ikke bare til lavere kostnader, men også til lavere energiforbruk. OptiDose, den sensorbaserte sanntidsdosestyringen, overvåker driftsforholdene, inkludert strømning, UV-overføring (UVT) og UV-intensitet. Med utprøvet styringslogikk justerer deretter OptiDose energiforbruket til det minste som trengs for å møte doseringskravene slik at den rette dosen leveres med minst mulig energi. 

Durons Ecoray lampe- og ballastteknologi i dimmet modus gir høyere relativ UVC-effekt enn konvensjonelle UV-lamper i amalgam med lavt trykk. Energi spares inn ved at lampene automatisk dimmes i henhold til den nødvendige dosen. Ecoray-lampen på 600 W er også mer energieffektiv enn kraftigere lamper, noe som igjen reduserer energikostnadene.

Optimalisert hydraulikk sikrer unik doseringsdistribusjon som effektiviserer desinfeksjonen og reduserer energiforbruket. Dette har blitt vist gjennom store valideringstester utført av tredjepart. Wedeco Duron UV-system har blitt validert med flere testorganismer, ved varierende strømninger og et bredt spekter av UVT. Duron UV-systemets valideringsrammer er blant de største i industrien, og sikrer den nødvendige ytelsen for å møte anleggsforhold og behandlingsmål, samt leverer best mulig vannkvalitet. Durons validerte doseringsmetode kan finjusteres med hensyn til vannkvalitet, driftsforhold og utslippskrav. Denne tilnærmingen sikrer at systemutformingen verken blir over- eller underdimensjonert. Optimalisering etter spesifikke lokale krav gir et UV-system som er så lite som mulig uten at det går utover ytelsen, noe som sparer inn både investerings- og driftskostnader for systemets levetid.

Hvor lett og effektivt det er å utføre vedlikehold og service av Duron UV-systemet er sentralt for utformingen. Lamper kan enkelt skiftes ut mens modulene blir værende i kanalen. Vanntett tilgang til UV-lampen og kompakt, integrert løftemekanisme fører til uovertruffen sikkerhet og ergonomisk vedlikehold. Hver modul kan løftes individuelt til komfortabel og tilgjengelig høyde for vedlikehold. Løftesystemet er også utformet i 45 graders vinkel, noe som opprettholder et lite avtrykk. 

Rengjøringen er enkel og trygg takket være Durons automatiske, kjemikaliefrie viskersystem. Viskerne har en unik konstruksjon med ring og børste som er bevist å være effektiv også i svært forurensende vann. 

Selv om noe vedlikehold, som utskifting av viskerring eller sensor, gjør det nødvendig å løfte modulen, løfter den unike, automatiske mekanismen disse individuelt, mens andre modulgrupper blir værende i bruk. Operatøren for raskt og enkelt tilgang uten bruk av kran eller ekstra gulvplass. Dette fører til at behandlingen fortsetter selv under vedlikehold. 

Modulene kan løftes ut av kanalen og bli stående i løftet stilling i forbindelse med sesongbasert drift, noe som sparer lagringsplass.

Durons elektriske komponenter er plassert ute av vannet og er lett tilgjengelig. Ballastplatene sitter adskilt fra UV-lampemodulene for enkelt vedlikehold og stabil drift. Skapene er klassifisert for både innendørs og utendørs bruk, noe som øker fleksibiliteten når anlegget konstrueres eller moderniseres.

 

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top