CO2 Lufter Rektangulær

Send forespørsel
Produktnummer
CO2 Lufter Rektangulær

Dette er en modulbasert kaskadelufter som kan tilpasses den enkeltes behov, den virker med medstrøms luft og vannstrøm noe som er veldig energieffektivt. 

Produktfordeler:

  • Selvrensende effekt, uten bruk av luft eller vann.
  • Fjerner garantert 60% av CO2 i vannet.
  • Kan ofte brukes uten elektrisk vifte.
  • Krever minimalt vedlikehold.
  • Modulbasert.
  • Kan leveres for plassering i eksisterende eller plassbygde tanker.

Rett og slett den mest effektive CO2-lufteren på markedet!

Send oss en forespørsel så hjelper vi deg med å finne frem til riktig modell for deg. 

CO2-lufteren er en kaskade-type med selvrensende effekt, den virker med medstrøms luft og vannstrøm. Fyllings media er konstruert av horisontale lag av PP-paneler, hver med mange små kanaler som kaskaden av vann må passere gjennom. Denne vannkaskaden gjennom panelene akselrerer luftstrømmen i samme nedover retning, samtidig som kraftig turbulens gjør gassutvekslingen fra vann til luft effektiv. CO2-lufteren virker uten vifte, men for inndørs innstallasjoner hvor det er viktig å evakuereluft med høyt CO2 innhold, er lufteren utstyrt med en axial vifte.

Designet er modulbasert noe som reduserer prisen, og letter innstallasjonsarbeidet på eksisterende anlegg. Systemet består av en top distribution modul(er) for vannet, fyllingsmedie modul(er) og når innstallasjonen er komplett i egen enhet er det også en tank modul. Modulen produseres i to standard lengder; den korte har en maks kapasitet på 1500 l/min hver, og den lengre 3000 l/min hver.

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top